Училиште за
основно музичко образование

“Панче Пешев” Куманово

Запознајте ги нашите наставници

Наставник по саксофон

Наставник по соло пеење

Наставник по Класична Гитара

Наставник по пијано

Наставник по солфе на албански наставен јазик 

Наставник по пијано

Наставник по ударни инструменти

Наставник по виолина

Наставник по виолина албански наставен јазик 

Наставник по Солфеж со теорија на музика и Пијано

НОВОСТИ

НОВОГОДИШНА ЗАБАВА ВО ПОРАКА НАША СО ПРОФЕСОРИТЕ ОД УОМО ,,Панче Пешев” – Музичко училиште

Како секој декември, корисниците со интелектуална попреченост од дневниот центар Порака Наша, ја одбележуваат изминатата година со новогодишна прослава на која со музика, низ игра и смеа, заеднички се веселат […]

Read More

Privacy Settings
We use cookies to enhance your experience while using our website. If you are using our Services via a browser you can restrict, block or remove cookies through your web browser settings. We also use content and scripts from third parties that may use tracking technologies. You can selectively provide your consent below to allow such third party embeds. For complete information about the cookies we use, data we collect and how we process them, please check our Privacy Policy
Youtube
Consent to display content from Youtube
Vimeo
Consent to display content from Vimeo
Google Maps
Consent to display content from Google