PROGRAMET MËSIMORE

Në shkollën tonë mësimi zgjat nëntë, gjashtë dhe tre vjet, në varësi të instrumentit që mësohet. Mësimi zhvillohet në gjuhën maqedonase dhe shqipe.

• Programi nëntëvjeçar – për instrumentet PIANO dhe VIOLINË.
Programi gjashtëvjeçar – për instrumentet KITARË KLASIKE, KLARINETË, SAKSOFON DHE INSTRUMENTE ME GODITJE
• PROGRAMI NËNTËVJEÇAR 

PROGRAMI NËNTËVJEÇAR 

Arsimi fillor muzikor për instrumentet PIANO dhe VIOLINË zgjat nëntë vjet. Studentët që mësojnë këto instrumente regjistrohen në moshën gjashtë vjeçare. Në vitin e parë të çdo programi mësimor mësohet vetëm lënda SOLFEZH ME TEORI ELEMENTARE MUZIKORE TË MUZIKËS, në mënyrë që nxënësit të shkollohen muzikisht dhe të përgatiten për mësimin e instrumentit që zgjedhin në vitin e dytë. Mësimi i SOLFEZH ME TEORI ELEMENTARE MUZIKORE TË MUZIKËS organizohet në grup dhe zhvillohet dy herë në javë, kurse mësimi i të gjitha instrumenteve organizohet individualisht, dy herë në javë.

PROGRAMI GJASHTËVJEÇAR

Arsimi fillor muzikor për instrumentet KITARË KLASIKE, KLARINETË, SAKSOFON, INSTRUMENTET ME GODITJE, HARMONIKË. Nxënësit që studiojnë këto instrumente regjistrohen në moshën 9-vjeçare.

PROGRAMI TREVJEÇAR

Arsimi fillor muzikor për KËNDIM SOLO zgjat tre vjet. Nxënësit e KËNDIMIT SOLO regjistrohen në moshën njëmbëdhjetë vjeç.

Privacy Settings
We use cookies to enhance your experience while using our website. If you are using our Services via a browser you can restrict, block or remove cookies through your web browser settings. We also use content and scripts from third parties that may use tracking technologies. You can selectively provide your consent below to allow such third party embeds. For complete information about the cookies we use, data we collect and how we process them, please check our Privacy Policy
Youtube
Consent to display content from Youtube
Vimeo
Consent to display content from Vimeo
Google Maps
Consent to display content from Google
sqAlbanian